Het Stempel
Logo Logo

Horeca in Het Stempel: bruisend middelpunt

Strijk neer met een kopje koffie in alle rust van je eigen eetkamer of dompel jezelf onder in het gezellige geroezemoes van het huiskamerrestaurant. In Het Stempel heb je de keus; op de begane grond van het complex komt namelijk een horecagelegenheid. Eén druk op het knopje van de lift en je bent er!

Dé ontmoetingsplek

In Het Stempel combineren we kopen, huren en recreëren. Onder de appartementen, op de begane grond, is er ruimte voor een gezellig café/restaurant. Het wordt het bruisend middelpunt van het complex, maar zeker ook van de binnenstad. Hier spreek je af voor een kopje koffie, een lekkere brunch of een uitgebreid diner. Wordt dit dé ontmoetingsplek voor jou, je buren en je vrienden?

Het Stempel is een modern complex met alle voordelen van nieuwbouw. Denk aan uitstekende geluidsisolatie, betrouwbaar bouwmateriaal en goede beveiliging. Alles is hier fris, nieuw en goed doordacht. Van het huiskamerrestaurant zul je dan ook geen hinder ervaren. De ingang van het café/restaurant ligt aan de straatkant, bezoekers van buitenaf hoeven dus nooit het appartementencomplex in. 

Exploitant gezocht

Ondernemen op een nieuwe, frisse plek midden in de Veense binnenstad. Onder Het Stempel ligt een ruimte van 60 m2 met horecabestemming. Heb jij interesse om op deze aantrekkelijke locatie een uniek huiskamerrestaurant (of ander horecaconcept) te exploiteren? Neem dan contact met ons op!

Wil jij hier jouw concept tot leven brengen?

Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Het formulier is succesvol ontvangen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?