Het Stempel
Logo Logo

Voorzieningen in en rondom Het Stempel

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: in Het Stempel beleef je de Veenendaalse binnenstad (of ’t Dorp) van dichtbij. Genieten van een latte macchiato in de gezellige horecagelegenheid onder je eigen appartementencomplex of van een avondje lachen in Theater De Lampegiet. Daarnaast biedt het complex je de rust en veiligheid van wonen in nieuwbouw. In Het Stempel ben je van alle gemakken voorzien. 

Winkelparadijs

Tegenover de plek waar Het Stempel komt, ligt Passage Corridor. Met meer dan 100 verschillende winkels is dit overdekte centrum van alle markten thuis. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Albert Heijn; ben je op zoek naar kleding, dan heb je een ruime keuze aan winkels. Daarnaast biedt dé winkelstad van de provincie je ook veel speciaalzaken en boetiekjes.

Horeca

Voor een luxe koffie of een borreltje hoef je niet ver weg: onder het complex komt een fijne horecagelegenheid. Daarnaast zijn er volop cafés en restaurants om de hoek. Zo veel wensen, zo veel smaken. Je kunt in de binnenstad bijvoorbeeld terecht in restaurants met een Macedonische, een Afrikaanse, een Griekse of een Japanse keuken.

Kunst en cultuur

Als bewoner van Het Stempel hoef je je geen avond te vervelen. Met een theater, Filmhuis en bibliotheek om de hoek mis je niets van het culturele leven. De Lampegiet is een heel gezellig en intiem theater: het culturele hart van de wijk. Ook is er de Cultuurfabriek: het nieuwe onderkomen van bibliotheek, kunstuitleen, museum en de historische vereniging.

Groen en parkeren

In de groene, gemeenschappelijke binnentuin - gelegen aan de entree - ontmoet je je buren voor een praatje. Parkeren doe je op je eigen privéparkeerplaats, op een afgesloten terrein. Wel zo prettig en bovendien gratis parkeren.

Berging

Bij jouw appartement hoort ook een eigen, afgesloten berging. Deze berging bevindt zich op hetzelfde niveau als de parkeerplaats. De berging leent zich bij uitstek voor de opslag van je fiets, kan dienstdoen als extra voorraadkast of als opbergmogelijkheid voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Heb je een elektrische auto of fiets? Je vindt oplaadmogelijkheden in je berging.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?