Het Stempel
Logo Logo

Het is bijzonder snel gegaan met de verkoop van de 48 appartementen in Het Stempel fase 2. Nu is ook het allerlaatste bouwnummer verkocht en daarmee is nieuwbouwproject Het Stempel 100% verkocht. De bouw is in volle gang en de verwachte oplevering van dit bijzondere appartementencomplex op de leukste plek van Veenendaal is begin 2019.

Lees verder

Fijne feestdagen!

Namens het gehele team van Het Stempel wensen wij iedereen fijne feestdagen toe en heel veel woonplezier in 2018!

Lees verder

De bouw gaat beginnen

We hebben fantastisch nieuws! De verkoop van de appartementen in Het Stempel loopt voorspoedig én de omgevingsvergunning is onherroepelijk. Dat betekent dat de bouw van dit prachtige plan nu écht kan beginnen.

Lees verder

"Veenendalers wees trotser op je dorp en waardeer wat je hebt", dat zei de burgemeester van Veenendaal, Wouter Kolff, in een interview in het magazine Veenendaal Totaal van september 2017.

Lees verder

Heb jij nog vragen over Het Stempel of vragen over financieren? Deze kun je vanavond allemaal stellen.

Lees verder

Aanstaande maandag gaat de online start verkoop van start. Schrijf je in voor een woningtype om de inschrijflink te ontvangen. Benieuwd hoe je dat doet?

Lees verder

Inmiddels staan nieuwe beelden van Het Stempel online. Definitief zijn deze nog niet, wel geven ze een goed beeld van het eindresultaat.

Lees verder

Wil jij snel surfen op het internet in je nieuwe woning in Het Stempel? Dat kan! In iedere woning komt glasvezel.

Lees verder

19 juni start de verkoop van Het Stempel in Veenendaal, 48 koopappartementen in het centrum. De woningen gaan online in verkoop. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen? Lees dan snel verder!

Lees verder

De dag waarop de woningen van Het Stempel in verkoop gaan is bekend. Vanaf maandag 19 juni kun jij je inschrijven voor één van de woningen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?