Het Stempel
Logo Logo

Planning nieuwbouw Het Stempel

Wonen in deze prachtige stad op het leukste plekje van Veenendaal, dat is wonen in Het Stempel fase 2. Door de verschillende soorten appartementen kan iedereen hier zijn eigen droomappartement vinden. De appartementen van Het Stempel bieden je heel wat moois!

Bouw gestart!

De verkoop van de 48 appartementen in Het Stempel is in juni 2017 gestart en is zeer voorspoedig verlopen. De bouw is gestart en eind oktober is dit officiële moment met een feestje op de bouwlocatie gevierd. Aannemer Trebbe gaat het appartementencomplex bouwen, de werkvoorbereidingen zijn inmiddels opgestart. De eerste boorpalen zijn al de grond in gegaan. Ben je benieuwd hoe het verder gaat op de bouwlocatie? Dbouwactiviteiten kun je volgen via FacebookDe verwachte oplevering van dit bijzondere appartementencomplex op de leukste plek van Veenendaal is begin 2019. 

Zijn er nog appartementen te koop?

Nee, helaas, alle 48 appartementen in Het Stempel fase 2 zijn verkocht. Ben je op zoek naar een appartement in de buurt? Wellicht kun je dan het woningaanbod in Rhenen eens bekijken. Deze appartementen liggen niet in hartje centrum, maar op een unieke en groene locatie in nieuwbouwwijk Vogelenzang. Op dit moment wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de laatste 2 appartementengebouwen in de wijk. Keuze uit verschillende soorten appartementen, waarvan enkele met fraai uitzicht op de Nederrijn. Bekijk gerust het woningaanbod in Rhenen en neem gerust contact op voor meer informatie.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?